Poduszki celinki dla chłopca i dziewczynki
Powoli wsiąka
witam - male co nieco leci ode mnie - powinno byc w tygodniu
Witam Monika przyleciały kwadraciki dzisiaj.Późno wróciłam z pracy i dlatego teraz pisze.Jesteś naszym pewniakiem na którego zawsze możemy liczyć .Dziękujemy.
https://www.facebook.com/tes.rasel/photos
Wstawiłam zdjęcia w albumie.Są robione na szybko bo zostałam zmuszona z naciskiem na zmuszona.To nic że późno wróciłam do domu. Obejrzałam , ale delektować się będę w piątek lub w sobotę.Schowałam co by mąż jutro jak wróci się nie przestraszył. Bardzo się wzruszyłam jak przeczytałam że są podpisy dziewczyn z Gracji itd .Magda jest wielka i ma bardzo duży zasięg o naszej akcji .Dobrze że ją mamy i jest z nami. Dziewczyny ale nasze spotkania muszą się odbywać co miesiąc, Dziękuje
Powoli wsiąka
no I super - mam wiecej - troche zdobycznych , wiec powoli bede przesylac - jakby byly potrzebne szybciej - prosze wolac .
Monika wczoraj była już przesyłka lecz odebrałam dzisiaj. Aplikacje są super, cieszę się z tych kamieni bo mam w swoich zbiorach małą zimę i teraz te od Ciebie pójdą na kamienie i będzie super.
Otrzymałam dzisiaj kolejne kwadraciki i kartkę świąteczną od Moniki.Radość duża .Na razie jestem w dwóch światach , ja wiem że muszę się pozbierać. Lecz na tą chwilę jest to bardzo trudne.
Powoli wsiąka
Ostatnio edytowany przez monika18610 (2015-12-16 01:23:29)